AFSPRAAK VOOR LOOPANALYSE


Je wilt een afspraak maken voor een loopanalyse in onze winkel aan het Hoornsediep 127 . Een afspraak is handig, maar niet noodzakelijk.

Wat doen we tijdens de loopanalyse? 
Allereerst vragen we je hoe vaak je hardloopt en welke doelen je jezelf stelt. Je kunt je voorstellen dat een hardloper die elke dag traint andere hardloopschoenen nodig heeft dan iemand die twee keer in de week loopt.

Daarnaast halen we al een hoop informatie uit je oude hardloopschoenen. Land je op je hak of op je voorvoet en heb je een nette afwikkeling? Dat kunnen we vaak makkelijk uit de slijtage van je buiten- en binnenzool opmaken.

Nu ga jij aan het werk. We filmen je looptechniek met verschillende hardloopschoenen aan op onze indoor testbanen van 30 meter lang in de winkel. Aan de hand van onder andere jouw landing, voetafwikkeling en pasfrequentie bepalen we samen met jou welke hardloopschoenen het beste bij jou passen.

Maak hieronder een afspraak voor een loopanalyse. De loopanalyse kost €25,- maar is gratis wanneer je direct nieuwe hardloopschoenen aanschaft.