On schoenen testen bij RunX Groningen

emielGeen categorie

Tijdens onze loopcursussen maken we regelmatig gebruik van de On Running testschoenen van RunX Groningen. Bij RunX Groningen staan 100 paar On testschoenen die gebruikt worden tijdens trainingen en clinics. Daarnaast hebben klanten de mogelijkheid om de schoen (buiten de winkel) te testen.

 

On Running Testschoenen

On Running is een jong dynamisch bedrijf uit het Zwitserse Zurich. On heeft een nieuw revolutionair dempingssysteem  voor loopschoenen ontwikkeld, Clouds genaamd.  In het kort werkt het Cloud systeem voor loopschoenen als volgt;

On loopschoenen hebben een zachte landing en een dynamische afzet 

Dat vormt de kern van het Cloud concept achter de baanbrekende loopschoenen van On Running. Een radicale ontwikkeling, deze technologie combineert de voordelen van een zacht dempende trainingsloopschoen en het directe snelle gevoel van een wedstrijdschoen. Vergelijk het als het zachte landen op het strand, maar wel met de directe afzet die je ervaart op een atletiekbaan. Het geheim van deze demping zit hem in de “Clouds”. Eigenlijk zijn het holle “pods” in de zool van de loopschoen die zowel verticale- als horizontale demping bij de landing geven en er vervolgens voor zorgen dat je een dynamische en krachtige afzet kan ontwikkelen. Met als resultaat een snel, licht, en dynamische loopgevoel.

On Running combineert het beste van de traditionele loopschoenen en dynamische loopschoenen en de loopschoenen van On blijven toch uitzonderlijk licht.

Kom de schoenen testen @ RunX Groningen

Lijkt het je leuk om ook eens de On schoenen te testen? Dat kan bij RunX Groningen! Kom gerust eens langs om de schoenen GRATIS te komen testen.