Opladen op zonne-energie, een touchscreen interface en premium trainingsfeatures. Klinkt goed hé? Atleten die op zoek zijn naar de beste training tools: maak kennis met de nieuwe Forerunner 955 en Forerunner 955 Solar. De Forerunner 955 Solar ishet eerste hardloop- en triatlonhorloge met een Power Glass solar charging lens. Dit zorgt ervoor dat je kan genieten van een batterijlevensduur van 20 dagen in smartwatch modus en 49 uur in GPS modus.

Nieuwsgierig naar alle features van de nieuwe Forerunner 955? Lees dan vooral verder.

Bron: Garmin

Forerunner 955: een nieuw gezinslid

De Forerunner 955-serie is de opvolger van de Garmin Forerunner 945. Deze premium hardloop- en triatlon smartwatch volgt in het rijtje van de Forerunner 55, Forerunner 255 en Forerunner 745. De Forerunner 955 is er voor de triatleet die graag voorop wilt lopen en zijn of haar hardloop- en triatlonskills naar een hoger niveau wilt tillen.

Dankzij de training Readiness functie weet je wanneer je klaar bent voor een productieve trainingssessie. Dagelijkse aanbevolen workouts worden aangepast aan je prestaties en herstel, naast de Race Widget die trainingtips, koersdetails en voorspellingen van de finishtijd biedt.

“De Forerunner 955 bevat zowel knopbediening als een touchscreen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je trainingsstatus te bekijken en te weten of je productief traint, piekt of jezelf overbelast.”

Nieuwe toegevoegde hardloop- en triatlon features

De nieuwe Forerunner 955-serie is voorzien van nog meer nieuwe toegevoegde features. We zetten ze graag voor je op een rij!

Solar charging:
Verleng de levensduur van de batterij met Power Glass opladen via zonne-energie. Je kunt de batterijlevensduur tot 20 dagen opladen in de smartwatch-modus.

Touchscreen interface:
swipe snel door je kaarten, statistieken en meer. Het traditionele ontwerp met 5 knoppen kan afzonderlijk of in combinatie met het touchscreen worden gebruikt.

Multi-band GPS:
Blijf op koers in de meest uitdagende omgevingen met multi-band, multi-satelliet-systeem tracking.

HRV-status:
Krijg meer inzicht in je algehele gezondheid, training en herstel door middel van hartslagvariabiliteit tijdens je slaap, gebaseerd op technologie die is ontwikkeld door ons Firstbeat Analytics™ team.

Morning report:
Ontvang een overzicht van je slaap HRV-status, trainingsfitheid en het weer zodra je wakker wordt. Je kunt je rapport zelfs aanpassen zodat je alleen ziet wat jij wilt zien.

Race widget:
Bereid je voor op je volgende wedstrijd met trainingstips, gepersonaliseerde dagelijkse aanbevolen workouts en voorspellingen van de finishtijd op basis van koersgegevens, het weer en prestaties.

Real-time stamina inzichten:
Gebruik deze gegevens om je inspanning te volgen en te verdelen en voorkom overbelasting aan het begin van je hardloopsessie of fietsrit.

Hardloopvermogen:
Als je een Running Dynamics Pod of HRM Pro monitor gebruikt, wordt er continu aan je pols gemeten hoeveel vermogen je op de weg toepast tijdens het hardlopen.

Tevens hebben belangrijke features zoals de dagelijkse aanbevolen workouts en de trainingsstatus een upgrade gekregen!

Training Readiness:
Krijg een trainingsfitheidscore op basis van onder meer je slaapkwaliteit, herstel en trainingsbelasting. Zo kun je bepalen of het een goede dag is voor een flinke inspanning of dat je het juist rustig aan moet doen.

Webshop

Bestaande hardloopfeatures

Natuurlijk bevat de Forerunner 955 ook nog steeds een hoop handige functionaliteiten van de Forerunner 245. Denk daarbij aan hardloop- en triatlon features zoals:

  • Always-on display
  • Full-colour kaarten
  • Muziek op de pols
  • Garmin Coach
  • Garmin Connect IQ
  • Garmin Connect
  • Hardloopdynamica
  • 30+ voorafgeinstalleerde sportapps
  • Tracking- en veiligheidsfunctionaliteiten
  • Garmin Pay

Garmin Forerunner serie

Ben je een beginnende of gevorderde hardloper? Met de hardloophorloges van Garmin is er altijd een GPS-hardloopwatch die bij jouw niveau past. Speciaal voor hardlopers hebben wij onze Forerunner hardloophorloges geïntroduceerd. Een collectie van diverse sporthorloges die super geschikt zijn voor het hardlopen. Ben je benieuwd naar de verschillen? Kijk dan welke Forerunner geschikt is voor jouw hardloopniveau.

Forerunner 955 kopen

Nieuwsgierig geworden en wil je de Forerunner 955-serie meteen kopen? Deze hardloophorloges zijn per direct beschikbaar en bestel je eenvoudig via onze webshop:

Webshop