Als je gaat wandelen of hardlopen wil je dat het gemakkelijk gaat, dat je plezier hebt en dat je geen last krijgt van blessures. Stap ÊÊn? Geschikte schoenen. Om te bepalen welke schoenen het beste bij je passen, is het goed om een loopanalyse te doen.

Wanneer je gaat lopen op schoenen die goed bij jou passen, is de kans dat je plezier krijgt in het lopen het grootst!

Hardloopanalyse

Basis Hardloopanalyse

Bij RunX Groningen hebben ze hun eigen filosofie over het adviseren van de juiste hardloopschoen. De basis voor deze filosofie is de belastbaarheid. Simpelweg: hoeveel kan jouw lichaam aan? Om te bepalen welke schoen het beste bij jou past doen ze een uitgebreide loopanalyse.

Basis Hardloopanalyse

5D Hardloopanalyse

Naast de Basis Hardloopanalyse is er ook een uitgebreide 5D hardloopanalyse. Hiermee kan er heel specifiek gekeken worden naar jouw looptechniek en de belasting op je lichaam. Erg interessant als je bijvoorbeeld jouw looptechniek wilt verbeteren of al wat langer met blessures kamp.

5D Hardloopanalyse

Wandelanalyse

Wandelanalyse

Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse.

WNDL Wandelanalyse