Hèt platform voor hardlopers en wandelaars

In 2016 is Loopplezier ontstaan, vanuit de hardloopwinkel RunX Groningen. Na ruim 10 jaar lang hardlooptrainingen verzorgt te hebben aan beginnende hardlopers, onder de vlag van Start 2 Run, hebben we in 2016 besloten om dit voor ons zelf te gaan doen. In het voorjaar van 2016 is onze eerste Running Starters Cursus van start gegaan. Vrij snel na de Running Starters Cursus is onze ook onze 2e cursus van start gegaan: de Gevorderden Cursus.

Inmiddels is het aanbod van trainingen behoorlijk gegroeid. Zo verzorgen wij trainingen voor beginnende hardlopers tot hardlopers die voor een marathon trainen. Lopers die willen trailen of trainen voor een triatlon. We begeleiden scholen en bedrijven.

Of je nu hardloopt of wandelt, alle lopers kunnen bij ons terecht voor adviezen, trainingen, schema’s en nog veel meer.

Bij ons staat het plezier in lopen voorop!

Loopplezier is onderdeel van:

Sinds 2003 dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper of wandelaar. Meer dan 1000 m2 aan Loopplezier!

Ga naar RunX Groningen

WNDL is dé wandelspecialist van het Noorden! Door onze jarenlange ervaring hebben wij enorm veel kennis en deskundigheid in huis. WNDL huist in hetzelfde pand als ons hardloopbroer RunX Groningen.

Ga naar WNDL

Trainers

Ben

Edward

Emiel

Martin

Wekelijks een trainingsupdate?

Schrijf je in en ontvang van ons wekelijks een nieuw hardloopplan voor de aankomende week.

Wekelijkse trainingsupdate