Fysiosportief

Een team enthousiaste fysio’s uit Groningen die jou graag vrijuit laten bewegen!
#ikbenweersportief

Fysiosportief

Boemerang Coach

Gezondheid, fitheid en kwaliteit van leven zijn voor ieder belangrijk. Voor sommigen is dit helaas lastiger voor elkaar te krijgen. Boemerang helpt je een gezondere leefstijl aan te nemen en te behouden.

Boemerang Coach

Sportpodologie

Sportpodologie richt zich op het verminderen en voorkomen van sport- en wandelblessures die hun oorsprong hebben in de voet.

Sportpodologie

Construction Fysiotherapie

Praktijk voor (sport)fysiotherapie, manuele therapie en actieve revalidatie gevestigd in het Gezondheidsplein Damsterdiep in Groningen.

Construction

RunX Groningen

Sinds 2003 dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper of wandelaar. Meer dan 1000 m2 aan Loopplezier!

RunX Groningen

WNDL

WNDL is dé wandelspecialist van het Noorden! Door onze jarenlange ervaring hebben wij enorm veel kennis en deskundigheid in huis. WNDL huist in hetzelfde pand als ons hardloopbroer RunX Groningen.

WNDL

Team 4 Mijl

Team 4 Mijl is in 2003 opgericht en in 2007 geadopteerd door de 4 Mijl van Groningen, één van de grootste hardloopevenementen van Nederland.

Team 4 Mijl

RTC Noord Atletiek

Het RTC Noord Atletiek ondersteunt atleten uit de drie noordelijke provinciën (Friesland, Groningen en Drenthe) en waar nodig aangrenzende regionen.

RTC Noord Atletiek

Striid Coaching

Striid Coaching verzorgt training en coaching op het gebied van duursport en sport-specifieke krachttraining.

Striid